Chrupkie pieczywo typu maca

Chrupkie pieczywo typu maca

Dostępne

Numer artykułu sku10773


Starożytna technika opiekania wybranych gatunków najwyższej jakości mąk. Macę robimy tylko w ceglanych piecach opalanych świeżo ściętą brzozą. Doskonała do kanapek na co dzień jak również podczas diety z uwagi na właściwości przeczyszczające.


87 zł

Przegląd

Starożytna technika opiekania wybranych gatunków najwyższej jakości mąk. Macę robimy tylko w ceglanych piecach opalanych świeżo ściętą brzozą. Doskonała do kanapek na co dzień jak również podczas diety z uwagi na właściwości przeczyszczające.

Pieczywo wypiekane jest cztery razy dziennie w specjalnych piecach zgodnych z tradycją rodzimego wypieku pieczywa.
Mąki użyte do pieczywa są starannie selekcjonowane, aby tylko te najwyższej jakości i ze zbóż uprawianych ekologicznie.

Pieczywo posiada certyfikat jakości BsQ - 21234


Cechy

Marka
Baking Anna
Kraj produkcji
Polska
Kaloryczność (w 100g)
105 kcal
Waga
1000 g
Opinie i oceny kupujących

Najpierw zostaw opinię o tym produkcie!